Taller de comunicació persuasiva: com redactar missatges que generin resposta

 

Companyes i companys,

Us fem arribar aquesta informació del nostre Servei Lingüístic per si pot ser del vostre interès i si també li voleu donar difusió a qui considereu oportú.

Taller de comunicació persuasiva: com redactar missatges que generin resposta

Barcelona, 28 de setembre del 2017

De 10 h a 14 h / Aula 810 (8a planta)

Organitza: Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya

 

Descripció:

El Servei Lingüístic organitza el Taller de comunicació persuasiva: com redactar missatges que generin resposta, dirigit a responsables de comunicació. La sessió, que serà impartida per Tona Codina, especialista en comunicació comercial, té com a objectius donar als participants les claus per redactar missatges eficaços que generin resposta i dotar-los de tècniques de persuasió perquè les comunicacions aconsegueixin els seus propòsits.

La primera part serà teoricoexpositiva i la segona, pràctica, amb la redacció d’un text final individual, la posada en comú i la valoració global. La formadora crearà material didàctic específic per a l’àmbit sindical.

 

Per apuntar-s’hi:

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a sl@ccoo.cat, indicant el seu nom i cognoms, el seu càrrec i l’estructura a la qual pertanyen, abans del 22 de setembre del 2017.

 

Perfil professional de la formadora:

Tona Codina és llicenciada en publicitat i relacions públiques (UAB 1995), màster en guió (UAB 2000) i postgrau en guió de televisió per a programes d’entreteniment (UPF 2009). És especialista en comunicació comercial i publicitària i en creativitat aplicada al màrqueting directe i digital.

Des del 2012 és professora a l’escola de negocis IEBS SCHOOL. També és formadora de comunicació i atenció al client per a empreses i emprenedors a la Diputació de Barcelona, Barcelona Activa i CECOT.

Té una trajectòria de més de 18 anys com a creativa en agències de publicitat multinacionals i departaments de màrqueting a empreses de distribució, i com a guionista de televisió a la productora El Terrat.