Nova convocatòria ACREDITA’T  Procés d’acreditació de competències professionals

Moltes persones han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l’experiència professional o formació no oficial; per tant, són persones que tenen les competències, però no l’acreditació oficial.

El procés d’avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir-la.

Durant el curs 2017-2018 es porta a terme en dotze instituts del Departament d’Ensenyament un nou procés d’avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 1.810 persones.

S’hi poden presentar les persones que vulguin obtenir una acreditació oficial, sempre i quan disposin dels requisits d’experiència professional en algun dels quatre sectors que es convoquen: esports, dependència, instal·lacions i administració i gestió.

La Fundació Paco Puerto som punt d’informació i orientació sobre el procés de la convocatòria. Es realitzaran dues sessions informatives a la seu de Barcelona, Via Laietana, 16, 8ª Planta els següents dies:

1ª sessió. Dimarts 7 de novembre a les 11:00 hores
2º sessió. Dimarts 28 de novembre, a les 11:00 hores

Si estàs interessat/da en participar, pots respondre a aquest mateix correu indicat nom, cognoms, DNI i àmbit en el qual vols fer l’acreditació.

Si vols més informació sobre la convocatòria, fes click aquí

Aquest e-mail ha estat enviat per la Fundació per la Formació i l’Estudi Paco Puerto (FPP), les teves dades personals formen part d’un fitxer automatitzat. Aquest fitxer compleix amb les mesures i nivells de seguretat exigits per la llei. Pots exercitar, en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant una sol·licitud per escrit acompanyada de la fotocòpia del teu DNI indicant “PROTECCIÓ DE DADES” a la Fundació Paco Puerto, Via Laietana 16 08003 Barcelona.